20170415_173935_HDR

Nema ništa

Eto sad, da malo izvježbam srpski (kako da viježbam kad niko neče pričat samnom, heheh).  I možda kad bi slušala sekrvu više, pa bi znala i srpski malo bolje 😀

Ide nam baš fino ovdje, svi naju vole, možda zato što ne razumiju šta pričamo, e kad bi znali … (same gluposti). Na poslu je fino, ja gledam sličice cijeli dan a Mario visi na telefonu. I dobivamo platu zato. Al kad se radi, se radi, normalno. Nema puno stresa i toga, više jim ovdje znači poštovanje i mir. Živi se lagan i miran život. Niko ne radi preko vrijemena, verovatno zato što niko to ne plati i niko neče da radi više od toga što je u ugovoru (to mi sad Mario malo prigovara, ja jedino znam koristim ovih 30 riječi koje sam naučila u zadnje tri godine).

Svaki dan nam nedostaje porodica i drugovi (to sad zato što je lijepo to kazat). Al nedostaje nam i hrana, ovdje nemaju pojma kako da se kuva (pa nemamo i nas dvoje zato što nas uvjek pita Spomenka i nismo baš puno naučili kako da se kuva). Kad ju pitam, kako, da se napravi nešto ona kaže: pa znaš po osječaju. Pa ja nemam nikakav osječaj! Ja to stavim ili premalo ili previše i zato je najbolje kad ne stavim ništa :D. Al još uvjek smo živi i zdravi tako, da nema problema.

Eto, to je to, malo sam izvježbala, pozdrav svima!

Previous Post

Comments

Add Your Comment
  • Spomenka
  • april 29, 2017

  Nati,lep pozdrav.ko boš stara kot jaz boš kuhala po občutku. 😀😀srbski 3….

  • Spomenka
  • april 30, 2017

  Nati,hecam se -5 si dobila za srbski

  1. e to! 😀

Dodaj odgovor